4.27.2021

Alexandru Arșinel a fost reinternat de urgență la "Matei Balș". Artistul s-a infectat cu Covid-19 la o lună după rapel

 


Săptămâna trecută, Alexandru Arşinel, 81 de ani, a fost externat din spital, iar medicii au spus atunci că are o formă ușoară de Covid-19, grație vaccinului făcut în urmă cu două luni. Realitatea Plus anunţă că Alexandru Arșinel s-a simțit rău zilele trecute, iar luni ar fi cerut ajutorul medicilor. În prezent, actorul ar fi internat la Institutul „Matei Balș”.

În 2013, Alexandru Arșinel a trecut printr-un transplant rinichi și, patru ani mai târziu, a suferit o intervenție chirurgicală ca urmare a unui infarct.

Alexandru Arșinel și soția sa, Marilena, au fost diagnosticați cu coronavirus la două luni după ce s-au vaccinat cu Pfizer.

A fost internat cu formă uşoară

Actorul și soția lui s-au infectat cu coronavirus și au fost internați la spital, în ciuda faptului că sunt vaccinați anti-Covid. Alexandru Arșinel și soția lui și-au făcut și și rapelul anti-Covid în urmă cu două luni, au respectat toate măsurile de protecție și, totuși, s-au infectat cu coronavirus, dar au ajuns amândoi să fie internați. Actorul a mărturisit atunci că se simte bine. „Da, este adevărat ! Nu ne simțim bine, în general, mai ales că am făcut și vaccinul. Asta este ! Sunt în spital acum, nu vreau să apară comentarii ! Dumneavostră și vreo trei vreți să fiu bine, dar sunt mulți care sunt jigodii ordinare. Nu mai contează nimeni în țara asta ! Și soția mea este internată în spital !”, a declarat Alexandru Arșinel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu