4.23.2021

Diana Șoșoacă a ajuns la Psihiatrie !

 


Senatoarea Diana Șoșoacă și deputatul orădean Mihai Lasca l-au vizitat joi, pe Daniel Gașpar, bărbatul care l-a amenințat pe Facebook cu moartea pe șeful DSU, Raed Arafat. Cei doi parlamentari excluși din AUR au mers la Spitalul de Psihiatrie și Pentru Măsuri de Siguranță Jebel.

Gaspar a fost internat forțat în urma unei decizii judecătorești.

Vizita celor doi a fost anunțată pe Facebook de parlamentari, ambii excluși din AUR.

„AM REUSIT ! ….DANIEL GASPAR IN PERSOANA !

REDAM SUVERANITATEA LEGII SI DREPTATII !

PRECIZAM CA FOTOGRAFIILE SUNT FACUTE DE NOI, IAR CELE DE LA DEPARTARE SUNT FACUTE DE TELEFON DE PE MODUL AUTOMAT, DE ACEEA SUNT DE JOS IN SUS, TELEFONUL FIIND ASEZAT PE UN SCAUN !”, a scris Șoșoacă pe Facebook, atașând mai multe fotografii.

La ieșirea din spital, senatoarea Șoșoacă a făcut declarații.

„Mi-a spus că a fost o glumă făcută pe Facebook, cum fac atâția oameni, numai că el este cunoscut în Timișoara ca luptător civic și atunci oamenii sunt cu ochii pe el, oamenii din sistem, de la Poliție, Jandarmerie, Servicii și acum dl. Raed Arafat. Nu e bine să ți-l faci dușman pe domnul Raed Arafat, dar îl anunț că nu e bine nici să se pună cu mine și cu ceilalți. Până la urmă roata se întoarce, numai că noi acționăm legal, nu ilegal”, a mai transmis senatoarea.

„A fost un fel de răzbunare din partea sistemului, împotriva unui om care luptă de ani de zile împotriva acestui sistem. Suntem în urmă cu cel puțin 31 de ani”, a mai spus Șoșoacă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu