8.05.2020

ADEVĂRUL DESPRE MĂȘTILE CHIRURGICALE PE CARE ROMÂNII LE-AU CUMPĂRAT și le CUMPĂRĂ ÎN CONTINUARE



Măștile chirurgicale pe care le poartă majoritatea oamenilor, inclusiv românii, au în componență următoarele:

DESCRIEREA PRODUCĂTORULUI : 

- Carcasa este realizată din PLACTIVE AN1, un aliaj tip plastic cu ioni de cupru și argnt activi;

Firul subțire de cupru din măștile chirurgicale, e un bun receptor și transmițător de semnal, ceea ce înseamnă că pe capul celor care poartă astfel de măști chirurgicale, este atrasă această radiație  5G, care este extrem de periculoasă și care îi vor îmbolnăvi în viitorul apropiat, astfel încât vor fi mai bolnavi decât cei care nu poartă o astfel de mască. Persoanele care poartă o astfel de mască chirurgicală, sunt iradiate cu o amplitudine mult mai mare, direct la creier, ceea ce este foarte grav.

ACUM CRED CĂ ÎNȚELEGEȚI DE CE S-A INSISTAT și se INSISTĂ, în continuare, PE PURTAREA MĂȘTILOR, nu numai ÎN SPAȚII ÎNCHISE ci și ÎN SPAȚII DESCHISE 



Lucrare științifică cu titlul: 
Tehnologia 5G și inducerea Coronavirusului în celulele dermatologice (5G Technology and induction of coronavirus in skin cells)

Autorii provin de la:

  • Departamentul de Fizică Nucleară, Sub-Nucleară și Radiații de la Universitatea G. Marconi, Italia
  • Universitatea de Medicină din Michigan, SUA
  • Departamentul de Demartologie și Venerologie din cadrul Universității de Medicină I.M. Sechenov din Moscova, Rusia

Concluzia lucrării

În această cercetare științifică, se arată că undele milimetrice 5G ar putea fi absorbite de celulele dermatologice care se manifestă ca și antene, transferând efectele către restul celulelor din organism și joacă rolul principal în producerea de coronavirusuri în celulele biologice. ADN-ul este construit din electroni și atomi și are o structură asemănătoare cu un inductor. Această structură ar putea fi împărțită în inductori liniari, toroizi și rotunzi. Inductorii interacționează cu undele electromagnetice externe, se mișcă și propagă unde suplimentare în interiorul celulelor. Formele acestor valuri sunt similare cu forme de baze hexagonale și pentagonale ale sursei lor de ADN. Aceste baze ar putea să se unească între ele și să formeze structuri asemănătoare virusului, cum ar fi Coronavirus.

Pentru a produce acești viruși într-o celulă, este necesar ca lungimea de undă a undelor externe să fie mai mică decât dimensiunea celulei umane. În acest fel undele milimetrice 5G (emisiile 5G) pot fi o sursă pentru a crea structuri în interiorul celulelor asemănătoare Coronavirusului (COVID-19).



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu