8.05.2020

PNL nu că a scăzut în sondaje. E catastrofă ! Guvernul Orban este dovada explicită că există reîncarnare. Dar ştii de ce ? Pentru că nu poţi ajunge atât de prost într-o singură viaţă. Asta consideră analistul politic Bogdan Chirieac. El a criticat dur Guvernul Orban, pentru lipsa de reacţie în faţa pandemiei. Analistul nu îl uită nici pe Klaus Iohannis și susține că din nefericire, preşedintele a ales să fie în continuare preşedintele PNL şi abia apoi preşedintele României. Potrivit lui Bogdan Chirieac, acum rămâne doar de văzut cum va intra în istorie, dacă va intra ca Emil Constantinescu sau ca Traian Băsescu.


Radu Tudor, DEZAMĂGIT. Chirieac: PNL nu că a scăzut în sondaje. E catastrofă.

Radu Tudor s-a arătat dezamăgit că analistul Bogdan Chirieac nu-i împărtășește opinia cu privire la Partidul Național Liberal. Nu vorbim de autostrăzi că doar a plecat PSD de la guvernare ci de procente electorale. „Sunt diverse case de sondare a opiniei publice care pot da o imagine cât mai aproape de adevăr. PNL, din martie până în iulie, scade peste 7 procente, dar acest scor este, în continuare, unul bunicel pentru a spune suntem pe primul loc”, a zis, recent, Radu Tudor la Antena 3.

„Nu vreau să fiu Toma necredinciosul, dar eu nu cred acest lucru. În ce sens nu cred? Nu că nu a scăzut PNL, căci a scăzut catastrofal, în opinia mea. Cel mai bun rezultat din istorie luat de PNL, tot cu președintele Iohannis la Cotroceni, a fost anul trecut, pe 27 mai, când au fost alegerile europarlamentare. Acel scor a fost – vă aduceți aminte – 28 la sută. Ca să-mi spuneți că, după nouă luni de guvernare, cu toate zicerile, cu folclorul politic iscat în jurul prostiei Guvernului Orban, cu toate acestea, să spună cineva că PNL e la 33 la sută, eu nu cred acest lucru!”, a zis Bogdan Chirieac. „Este un scor optimist?”, l-a întrebat Radu Tudor. „Da! Mult prea optimist!”, a subliniat Bogdan Chirieac.

Guvernul Orban este dovada explicită că există reîncarnare. Dar ştii de ce? Pentru că nu poţi ajunge atât de prost într-o singură viaţă. Asta consideră analistul politic Bogdan Chirieac. El a criticat dur Guvernul Orban, pentru lipsa de reacţie în faţa pandemiei. Analistul nu îl uită nici pe Klaus Iohannis și susține că din nefericire, preşedintele a ales să fie în continuare preşedintele PNL şi abia apoi preşedintele României. Potrivit lui Bogdan Chirieac, acum rămâne doar de văzut cum va intra în istorie, dacă va intra ca Emil Constantinescu sau ca Traian Băsescu.

„Guvernul e foarte slab încât a apărut un banc politic devastator, anume că Guvernul Orban este dovada explicită că există reîncarnare. Dar ştii de ce? Pentru că nu poţi ajunge atât de prost într-o singură viaţă. Când poporul te şfichiuieşte cu bancuri politice, e grav. Asta am văzut de multe ori în ultimele luni. E problema premierului Orban. Nu e acuzat el că e prost! Eu îl suspectez că e bine intenţionat şi foarte muncitor. Problema este de ce alegi să colaborezi cu inşi din Guvern de o asemenea prostie politică, dar şi cu un IQ pe care îl vedem.

Cu mulţi dintre ei avem această problemă, se ascund, nu vor să apară în public. Ajunge un Andruşcă academician pe lângă membrii Guvernului actual? Toate programele sunt la viitor! Că a venit preşedintele cu banii la Guvern, foarte bine. E meritul lui, pentru că se numeşte Iohannis şi nu cu -escu. Dar trebuie şi atrase fondurile alea cu proiecte în următorii 7 ani.

Din nefericire, preşedintele a ales să fie în continuare preşedintele PNL şi abia apoi preşedintele României. E opţiunea sa, e al doilea mandat, mai rămâne doar de văzut cum va intra în istorie, dacă va intra ca Emil Constantinescu sau ca Traian Băsescu. I-a crescut foarte mult. Eu cred că dezamăgiţii de la PNL se duc la ALDE, la USR, dar nu în acel procent. În sondajele de anul trecut până în mai, PSD era la 38 la sută, PNL 22 la sută, şi la rezultat au fost invers. Şi marea surpriză USR cu 22 la sută, exact cât PSD. Eu cred că e o fotografie de moment, cred că s-au strâns datele cât lumea era la mare sau la ATI şi nu au putut răspunde la chestionar.”, a declarat Bogdan Chirieac.


sursa:http://sintezazilei.com/radu-tudor-dezamagit-chirieac-pnl-nu-a-scazut-in-sondaje-e-catastrofa-in-sondaje/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu