8.31.2020

Cine-i premierul-surpriză al PSD

 


Propunerea PSD de premier discutată în partid între lideri, în cazul în care moțiunea de cenzură va trece, este Leonardo Badea, anunță Antena 3.

Leonardo Badea este fost parlamentar PSD de Dâmboviţa, fost preşedinte ASF, în prezent fiind viceguvernator BNR.

„E una dintre variantele luate în calcul în acest moment şi e un om care merită să aibă această propunere”, a precizat Ciolacu, duminică seară, la Antena 3.

Badea este absolvent al Facultății de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori de la A.S.E. Bucureşti.

Vezi Curriculum vitae Leonardo Badea

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reiterat recent că partidul său propune un candidat pentru funcţia de premier, în cazul în care moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban va trece în Parlament, explicând că e vorba de un fost membru PSD, ”finanţist”, căruia nu i-a dat numele.

”Vom merge cu o propunere de prim ministru la Cotroceni. Avem o propunere de tehnocrat şi o vom prezenta şi cu un program pe termen mediu economic. Este un fost membru PSD. Este un finanţist”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3.
Ciolacu a mai dezvăluit că periodic are o discuţie ”instituţională” cu persoana respectivă.
”Am o discuţie periodică, instituţională. Eu, ca şi preşedinte al Camerei Deputaţilor, nu primesc informări, atunci mă consult cu mai multe persoane. Nu căutăm un prim ministru şomer. Nu neapărat lucrează la Banca Naţională. Va fi o propunere fezabilă”, a explicat acesta.

 

sursa:https://www.cotidianul.ro/cine-i-premierul-psd-e-una-dintre-variante/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu