8.12.2020

KLAUS IOHANNIS, FAKE NEWS ÎN DIRECT DE LA COTROCENI

 

Președintele Klaus Iohannis a susținut miercuri o conferință de presă cu jurnaliștii acreditați la Cotroceni, la ora 18:00. Declarațiile președintelui vin după o ședință cu premierul și cu ministrul Finanțelor, pe tema rectificării bugetare.

La secțiunea ”Întrebări și răspunsuri”, reporterul Antena 3i s-a adresat președintelui : Primiți rapoarte care cer testarea masivă a populației, aplicată deja în țări din vest. Aveți o explicație pentru că în România nu se întâmplă?

Președintele Klaus Iohannis a răspuns cu un Fake News colosal. ”În România există o testare destul de masivă. Avem peste 14000 de testări din oficiu în 24 de ore și peste 8000 la cerere. Am depășit binișor 20000 de testări pe zi, ceea ce ne încadrează între țările care testează mult”, a spus Klaus Iohannis.

Jurnalista Sorina Matei a scris pe pagina de socializare după minciuna lui Klaus Iohannis: ” România este pe locul 30 în Europa la testări și pe locul 58 în lume”. Încă o minciună lansată de președintele Klaus Iohannis care are ca scop deformarea realității care face de rușine Guvernul Orban.

Presedintele Iohannis ș-a pierdut iar controlul apoi și a lansat iar atacuri la adresa PSD, dupa ce acesta a anuntat ca motiunea de cenzura va trimite Guvernul Orban „acasa sau la puscarie”. Pur și simplu este disperat să nu rămână fără Guvernul Lui.

„Cand a fost inlaturat guvernul PSD, toata lumea a stiut ca avem un guvern minoritar. Daca la inceput toata lumea a inteles ca cineva trebuie sa guverneze, PSD-ul a facut o pasiune din a depune motiuni de cenzura, trebuie, nu trebuie. Este strict o masura populista, electoralista, mai sunt putine luni pana la alegeri. Vrea sa arate ca se opune unui guvern care gestioneaza criza, care pregateste alegerile. Eu nu-mi doresc sa treaca motiunea.

(…) Nu sunt dispus sa intru intr-un joc politic ordinar facut de PSD doar ca sa arate ca are foarte multi parlamentari. Nu vine cu solutii, ci cu texte populiste, incearca sa darame guvernul pentru cateva voturi. Sunt ahtiati dupa putere, stim ca ei sufera ca nu mai sunt conectati la resursele bugetare. Daca vor sa depuna motiune pentru asa ceva, pentru Romania nu este bine”, a spus Iohannis.

sursa:http://sintezazilei.com/iohannis-fake-news-testari/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu