9.08.2020

„DIN NOU COVIDIADA !”

 


Medicul oftalmolog Monica Pop acuză modul în care sunt comunicate infectările cu coronavirus de către autorități, susținând că nu este corect. ”De ce nu se comunică procentul din fiecare județ mai afectat și cel din Capitală și nu cifre?”, a scris medicul pe pagina sa de Facebook.

„DIN NOU COVIDIADA!
Se vorbeste zilnic de numarul de infectati din Bucuresti si din diferite judete. Dar nu se spune corect si că in Bucuresti sînt 4.000.000.( PATRU MILIOANE) de oameni iar în judetele de care se vorbeste, 400.000 sau nici atit.De obicei, cam la acelasi număr de infectati! Astazi, mai multi! Vin din concediu si unii, destui, se opresc prin Bucuresti. De ce nu se comunică procentul din fiecare județ mai afectat si cel din capitală și nu cifre?
AȘA NU E CORECT! Astfel nu se induce panică ? Nu, spun autoritătile!
Iar de cind s-au redeschis restaurantele si salile de teatru si film ( partial, oricum), n-avea nimeni timp sa se infecteze, ca să se poată da vina pe asta. Oricum trebuiau redeschise de citeva luni. In realitate, nici
NU TREBUIAU INCHISE ! S-a rezolvat ceva prin închiderea lor?! Noi, în rău, chiar nu trebuie să avem egal pe această planetă?! De ce să fim jos??!! Că NU E DELOC ASA!!!”, a scris Monica Pop.

sursa:https://www.cotidianul.ro/doctorul-monica-pop-asa-nu-e-corect/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu