10.28.2020

Nu pot ei fura cât putem noi vota

 


Tudorache: Nu pot ei fura cât putem noi vota. Supărat și întristat de decizia de ieri a Tribunalului București care a validat rezultatul alegerilor din Sectorul 1, fostul primar al sectorului 1 nu renunță. Afirmând, în continuare, că are încredere în justiție, Dan Tudorache le cere susținătorilor săi dar și celorlalți români care iubesc democrația să meargă la vot.

„Mergem la vot! Și până acum, dar mai ales după decizia de ieri a Tribunalului București, care a validat rezultatul alegerilor din Sectorul 1, în condițiile în care toată lumea a văzut ce s-a întâmplat, primesc foarte multe întrebări de genul „mai are vreun rost să merg la vot?”. Răspunsul este clar: da!“, scrie Dan Tudorache. Într-o postare de pe pagina sa de socializare, social-democratul avertizează că, fără vot „riscăm perpetuarea debandadei care există azi la nivelul guvernului și îi vom avea în continuare la butoane pe artizanii dezastrului sanitar, economic și din educație. Îi vrem? Dacă da, stăm acasă pe 6 decembrie. Dacă nu, ieșim la vot. Și le demonstrăm că nu pot ei fura cât putem noi vota.

Au fost fraudate alegerile locale, cel puțin în București? Imaginile, pe care toată lumea le-a văzut, spun că da. Stahanovist, cu sacul și rucsacul. Tribunalul București și-a declinat competența în ceea ce privește un asemenea verdict, dar vom merge până la capăt, iar vinovații vor plăti.

Am declarat întotdeauna că am încredere în Justiție (și am și motive să o fac). Nu mă dezic nici acum.

Oricum, vom lua măsuri ca asemenea lucruri să nu se mai întâmple. Pentru că riscul cel mai mare este să ne pierdem încrederea în democrație. Pentru care, acum 30 de ani, unii dintre noi s-au jertfit.

Deci să mergem la vot, cu încredere!“

sursa:https://www.cotidianul.ro/tudorache-nu-pot-ei-fura-cat-putem-noi-vota/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu