1.31.2021

Divizia de spălat cadavre a ieșit de sub acoperire. Incendiu ”Matei Balș”.

 


Politologul Andrei Țăranu a reacționat după mesajele transmise în urma incendiului de la ”Matei Balș”. 

”Văd că divizia de spălat cadavre a ieșit iar de sub acoperire. Iar narațiunea e cam asta, cu mici variații: Ministrul Sănătății e de prea puțină vreme în funcție, dar Streinu Cercel a fost manager acolo vreo douăzeci de ani (doar că nu mai este). PSD este de vină. 

Încercarea penibilă de a arunca, iar - după mai bine de un an la guvernare a PNL (cu susținerea parlamentară a USR+) și acum fiind cele două în coaliție - vina pe PSD mi se pare și stupidă și cred, la fel ca la alegeri, contraproductivă. 

Încă vreo câteva procente se reorientează spre PSD sau AUR. Iar postul domnului prim ministru este aberant de-a dreptul: ”Un lucru este cert, de aceasta dată reacția autorităților a fost eficientă și rapidă.”. Adică, dacă nu ne agitam noi autoritățile mureau toți cei 120 de bolnavi, așa au murit numai patru. Iar rudele bolnavilor nu știu, încă, cum se va învârti ruleta rusească. 

Eu sunt absolut revoltat de felul în care Statul Român are grijă de cetățenii săi, bolnavi sau sănătoși, educați sau nu, săraci (mai ales) și bogați. Iar toți cei care cred că ar trebui, a mia oară, să mă convingă că trebuie să stau liniștit la locul meu ar fi bine să iasă singuri din cercul meu de amici de pe FB. Vă mulțumesc pentru decență” a scris politologul Andrei Țăranu pe Facebook.

sursa:https://www.dcnews.ro/incendiu-matei-bals-andrei-taranu-divizia-de-spalat-cadavre-a-iesit-de-sub-acoperire-incercare-penibila_798958.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu