8.30.2021

Victor Ponta : Clotilde Armand „A mimat această luptă cu gunoaiele ca să acopere fraudarea alegerilor”

 


Victor Ponta a făcut declarații în exclusivitate la Romania TV cu privire la scandalul gunoaielor din Sectorul 1 în care a fost implicată Clotilde Armand. Fostul premier susține că această problemă a fost doar o strategie a primarului de la Sectorul 1 de a atrage atenția de la fraudarea alegerilor.

„Clotilde Armand a făcut un scandal fals ca să acopere problema adevărată, fraudarea alegerilor, așa arată lucrurile foarte clar. De aceea m-am alăturat demersului PSD. E clar ca a distrus un sector și a mimat aceasta luptă cu gunoaiele ca sa acopere fraudarea.

Cred ca în primul rand trebuie să se ajunga la o viață unită. Ma aștept ca și PNL-ul să se alăture ca stiu si ei ce rau face Clotilde Armand. ” a menționat liderul politic.

Victor Ponta demolează USR-ul: „Pe ei îi doare dacă cresc preţurile la Bruxelles”

Victor Ponta a criticat dur partidele PNL și USR PLUS pe care le consideră incapabile să soluționeze problemele grave cu care se confruntă populația din România, de la creșterea prețurilor până la dezastrul din Sectorul 1.

„S-au terminat vacanțele, în curând vor începe școlile, vestea bună e ca oamenii vin acasă și apoi încep să se uite că fiecare lucru de la pâine la benzina întreținere s-au scumpit și se vor scumpi și mai tare.

De pe 25 ei trebuie să rezolve problemele oamenilor, au conducerea țării așa cum n-a avut-o nimeni în acești ani de la președinte la premier. Poate în sfârșit vom avea un guvern care să guverneze România.

Pe cei de la USR îi doare daca cresc preturile la Bruxelles. Nici pe Clotilde n-o intereseaza daca exista sobolani. Pe cei de la USR PLUS nu i-a durut în cot niciodată de români.”, a declarat Victor Ponta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu