10.22.2020

Nicușor Dan și „șicanele penibile”

 

Primarul general ales al Capitalei, Nicușor Dan, acuză PSD de șicane penibile pentru că încearcă să întârzie validarea mandatului său și spune că „se pregătește o iarnă grea pentru bucureșteni în ceea ce privește serviciul de încălzire”.

„La București o să mai așteptăm cel puțin o săptămână din cauza atitudinii iresponsabile a PSD. Sunt 52 de cereri pe care le-au făcut consilieri PSD și apropiați ai PSD care vor fi discutat luni de Curtea de Apel București. Sunt motive ridicole. Se vorbește de fraudă electorală în același stil conspiraționist cu care PSD ne-a obișnuit. Cererile sunt copy/paste, se reiau inclusiv greșelile gramaticale de la una la cealaltă”, mai spune primarul ales al Capitalei.

El a ținut să precizeze că primarul general în exercițiu este Gabriela Firea.

„Dacă cineva are o problemă cu apa caldă trebuie să o întrebe pe Gabriela Firea. Este un primar care și-a abandonat mandatul, atribuțiile legale. (…) Vreau să mai remarc atitudinea resentimentară și răutatea și rea-voința unui personaj care a pozat în întruchiparea virtuților creștine. Am vorbit în campania electorală de o caracatiță de interese în PMB. Ăsta e motivul pentru care se tergiversează, pentru ca oamenii ăștia să acopere lucruri pe care le-au făcut în timpul mandatului și, pe ultima sută de metri, să regularizeze anumite lucruri pe care le-au făcut”, menționează Dan.

Nicușor Dan spune că „în mod deliberat se pregătește o iarnă grea pentru bucureșteni în ceea ce privește serviciul de încălzire pentru ca în stilul bine cunoscut PSD să dea vina pe noua administrație că nu e în stare să rezolve problemele orașului”.

sursa:https://www.cotidianul.ro/nicusor-dan-acuza-psd-de-sicane-penibile/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu